Begin Koningsdag met een ronde hardlopen

Artikel geplaatst op: 16-4-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 27 april is het Koningsdag, traditiegetrouw organiseert AV Flakkee voor de 43e maal de Rabobank Omloop van Menheerse. Het startschot zal om 10.30 uur klinken onder aan D'n Diek ter hoogte van het Diekhuus.

In het Diekhuus is er tussen 08.45 en 10.00 uur gelegenheid tot na-inschrijven. Voorinschrijven kan t/m 22 april via www.avflakkee.nl, voor € 5,- ligt uw startnummer dan klaar, na-inschrijven kost € 7,-. Betalen dient bij afhalen van het startnummer te gebeuren. Voor iedere deelnemer is er een attentie, in de Technische School is er gelegenheid tot omkleden.

Voor de snelste deelnemers in de categorieën jeugd, senioren en veteranen zijn prijzen ter beschikking. De route is vertrouwd en gaat om de dorpskernen van Middelharnis en Sommelsdijk, de afstand is 6,8 km. Nieuw dit jaar is de Kidsrun, die om 09.45 uur zal starten onder de startboog ter hoogte van het Diekhuus. Kinderen van 6 t/m 8 jaar lopen 1 ronde van 600m over het Beneden Zandpad en de kinderen van 9 t/m 12 jaar lopen 2 rondes (1200m). Na afloop is de prijsuitreiking op het Diekhuusplein, deelname aan deze Kidsrun is helemaal gratis!

De Start-Runners zullen deze dag de kroon op het werk zetten, zij hebben twaalf weken getraind en zijn volledig klaar om de Omloop tot een goed einde te brengen. De prijsuitreiking zal om 11.30 uur plaatsvinden op het Diekhuusplein. Voor meer informatie, kijk dan op www.avflakkee.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!