Nieuw pand WireNet feestelijk geopend

Artikel geplaatst op: 16-4-2018

STELLENDAM – Vrijdag de dertiende: voor tal van mensen een dag die snel voorbij mag gaan, maar voor Yoran Kuiper een 'geluksdag'. Hij koos 13 april om zijn nieuwe bedrijfspand aan de Deltageul 24 in Stellendam te openen en een nieuwe bedrijfsnaam te introduceren: WireNet in plaats van Computer Service Ouddorp.

Door Kees van Rixoort

Burgemeester Ada Grootenboer was naar de Deltageul gekomen om het WireNet-pand officieel te openen. Ze wees in haar korte toespraak op het belang van jonge ondernemers die initiatieven nemen. Yoran Kuiper is daar een schoolvoorbeeld van. Toen hij vijftien jaar was – vier jaar geleden - begon hij met Computer Service Ouddorp.Kuiper richtte zich toen vooral op service rond computers en wifi, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Het sloeg enorm aan, vooral door in te gaan op steeds andere vragen van klanten, die voor ongeveer driekwart uit het bedrijfsleven komen, in een groeiende kring rond Stellendam. "Van het één komt het ander", legt Yoran Kuiper uit. "Nog steeds houden we ons bezig met computers en wifi, maar we doen nu veel meer. Netwerken, cloud-oplossingen, VOIP, internet of things, camerasystemen, alarmsystemen, intercomsystemen, smart home/smart business… We brengen klanten zelfs in contact met een partij die zonnepaneelsystemen levert." WireNet adviseert, levert, installeert, onderhoud en voert reparaties uit.In het nieuwe ruimere pand in Stellendam kan Yoran Kuiper alle mogelijkheden veel professioneler laten zien. Ook beschikt hij nu over een ruimte voor presentaties, cursussen of uitleg. Verder is het nieuwe, representatieve onderkomen voorzien van een kantoor, een werkplaats met magazijn en een ontvangstruimte met balie. Het zag er allemaal pico bello uitOp vrijdag de dertiende was het een drukte van belang aan de Deltageul. Klanten, collega-ondernemers, familie, vrienden en kennissen liepen over de rode loper naar binnen om Yoran Kuiper tussen de ballonnen, hapjes en drankjes te feliciteren en het nieuwe pand te bewonderen.


Eerdere berichten

Nummer één van 132.000 zonnepanelen geïnstalleerd

19-4-2018

OOLTGENSPLAAT – Waar tot voor kort tarwe groeide, is nu een zonnepark in aanbouw. Nog een halfjaar en het veld met...

Tobruk markeert Bunkerroute en samenwerking Erfgoedlijnen

18-4-2018

OUDDORP – Bij de Bunkerroute, op De Punt, komen twee van de zeven Zuid-Hollandse Erfgoedlijnen bij elkaar: Atlanti...

Zaterdag opent de SurfKaravaan op een nieuwe locatie

18-4-2018

OUDDORP - Surfschool SurfKaravaan is de enige gespecialiseerde golfsurfschool op het eiland met een locatie op het stran...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!