Stemmen voor de Clubkas Campagne

Artikel geplaatst op: 4-4-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Rabobank Het Haringvliet zet de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor verenigingen en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas.

Met de clubkasactie blijft de bank de clubs in de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee ondersteunen en stelt hiervoor een bedrag van 75.000 euro beschikbaar. Dit jaar hebben 341 lokale verenigingen en stichtingen zich aangemeld voor deelname aan de actie. Nu zijn de leden van de bank aan de beurt.

Leden stemmen

Tussen 27 maart en 10 april 2018 kunnen de leden van Rabobank Het Haringvliet hun stem uitbrengen op de club die naar hun mening een extraatje verdient. Dit stemmen kan uitsluitend met een persoonlijke stemcode, die rond 27 maart bij leden in de brievenbus valt. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Alle verenigingen en stichtingen die stemmen krijgen, ontvangen in mei een financiële bijdrage voor de clubkas. De hoogte van het bedrag hangt af van het aantal stemmen dat de club heeft ontvangen. Bent u lid van Rabobank Het Haringvliet? Help dan uw favoriete clubs en stem! Want iedere stem is geld waard.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!