Bijna 2.500 bezoekers Paashow Tieleman Keukens en Automotions Kn?ps

Artikel geplaatst op: 4-4-2018

MIDDELHARNIS – Tieleman Keukens en Automotions Knöps blikken uiterst tevreden terug op de dit weekeinde georganiseerde Paasshow. De 'grootste' keuken- en autoshow van Zuidwest Nederland, in combinatie met een enerverende consumentenbeurs, heeft geresulteerd in een kleine 2.500 bezoekers.

'Ideaal weer'

"Middelharnis stond dit weekeinde weer glansrijk in de schijnwerpers", vertellen Vincent Versaevel (Tieleman Keukens) en Jan van Dijk (Automotions) "De weersomstandigheden waren ideaal voor het bezoeken van een show die sinds jaar en dag een groots karakter kent". Niet alleen de inwoners van Goeree-Overflakkee en haar omliggende eilanden wisten de weg naar Middelharnis te vinden, maar consumenten uit het gehele land (o.a. Naaldwijk, Sprundel, Badhoevedorp en Elburg) togen naar het 'centrum' van Goeree-Overflakkee. "Het gezamenlijke concept blijkt gewoon hét spreekwoordelijke schot in de roos. Een compleet dagje uit voor het hele gezin."

35 standhouders

Ook de vele standhouders (méér dan 35!) op de consumentenbeurs zijn uiterst content over de organisatie en het verloop tijdens de showdagen. Naast auto's en keukens was er een ruimschoots aanbod in o.a. nieuwbouwwoningen, sieraden, mode, zonwering, fietsen en elektronica. "Allen ondernemers met een lokale achtergrond, dus kwaliteit en zekerheid is gewaarborgd." Daarnaast kregen ook de goede doelen (Kika en Stichting Bartiméus) de nodige aandacht. "Op naar de 52e editie op 20 en 22 april 2019."


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!