Jubileum bij tbp electronics

Artikel geplaatst op: 29-3-2018

DIRKSLAN D- Op 1 maart was het precies 25 jaar geleden dat Angelique Peeman-de Vrij uit Nieuwe-Tonge in dienst kwam bij tbp electronics.

Onlangs is zij in het zonnetje gezet door haar collega's met bloemen en cadeaus. Ton Plooy, CEO van tbp electronics, heeft in het tbp Grand Café onder toeziend oog van ruim 100 collega's een speech gegeven waarin duidelijk werd hoe toegewijd en gewaardeerd Angelique al die jaren is geweest en nog steeds is.Onder het genot van een bakje koffie en een heerlijk gebakje voor alle personeelsleden heeft het vieren van dit zilveren jubileum een feestelijke invulling gekregen. Binnenkort gaat Angelique genieten van een - door het bedrijf aangeboden - smakelijk diner met haar familie bij restaurant Akershoek in Ouddorp.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!