Jubileum bij tbp electronics

Artikel geplaatst op: 29-3-2018

DIRKSLAN D- Op 1 maart was het precies 25 jaar geleden dat Angelique Peeman-de Vrij uit Nieuwe-Tonge in dienst kwam bij tbp electronics.

Onlangs is zij in het zonnetje gezet door haar collega's met bloemen en cadeaus. Ton Plooy, CEO van tbp electronics, heeft in het tbp Grand Café onder toeziend oog van ruim 100 collega's een speech gegeven waarin duidelijk werd hoe toegewijd en gewaardeerd Angelique al die jaren is geweest en nog steeds is.Onder het genot van een bakje koffie en een heerlijk gebakje voor alle personeelsleden heeft het vieren van dit zilveren jubileum een feestelijke invulling gekregen. Binnenkort gaat Angelique genieten van een - door het bedrijf aangeboden - smakelijk diner met haar familie bij restaurant Akershoek in Ouddorp.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!