Eerste bingo De Zonnebloem Goeree-Overflakkee groot succes

Artikel geplaatst op: 27-3-2018

OUDE-TONGE - Op woensdag 21 maart was het zover, de eerste bingo georganiseerd door de nieuwe afdeling De Zonnebloem Goeree-Overflakkee. De bingo vond plaats in de SWO in Oude-Tonge en de vrijwilligers hadden er zin in.

De gasten ook, want de opkomst was hoog. Meer dan 40 mensen kwamen een kansje wagen en hoopten op een prijs bij één van de 5 rondjes die werden gespeeld. Bij binnenkomst werden de gasten verwelkomd met een lekker bakje koffie of thee en bijbehorende lekkernij.Een goede bodem om de strijd voor het winnen van een prijs aan te gaan. En gewonnen werd er, er waren zelfs deelnemers die met meerdere prijzen naar huis gingen.De prijzen waren prachtig, met zorg samengesteld door de vrijwilligers die Pasen als inspiratie hadden gebruikt. Onder andere waren er twee boodschappenmanden, een lekker snoeppakket, een paasontbijt en een paasmand te winnen.Na afloop van de bingo was er de traditionele verloting, waarbij er ook een Zonnebloemklok gewonnen kon worden. Het was een geslaagde middag, waarbij de gezelligheid voorop stond.De vijf vrijwilligers hadden deze middag hun handen vol om alles in goede banen te leiden, maar keken voldaan terug op een gezellige middag en blije gasten. De volgende bingo wordt naar verwachting in oktober georganiseerd.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!