Is er genoeg ruimte voor bedrijven?

Artikel geplaatst op: 27-3-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - De economie zit in de lift. Dat is goed nieuws voor bedrijven, veel ondernemers zien kansen om te groeien. Vorig jaar werd er bijna vijf hectare aan bedrijfsgronden verkocht op het eiland. De bedrijfsterreinen raken steeds voller. Wethouder Frans Tollenaar en directeur Patrick Kok van Bedrijvenpark Oostflakkee zijn bang dat er een tekort ontstaat en willen graag meer ruimte voor bedrijven. Kok: "De markt komt uit de crisis en wil zo snel mogelijk weer verder. Met alle ontwikkelingen die hier gaande zijn op het gebied van SmartWater, Paulina.nu en Energy Island is hier vooral behoefte aan kwalitatieve ruimte." Lees meer in Eilanden-Nieuws van aanstaande vrijdag.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!