Nieuw in Middelharnis: het Digi-café

Artikel geplaatst op: 27-3-2018

MIDDELHARNIS - In de bibliotheek in Middelharnis start het eerste Digi-café op het eiland. Vanaf volgende week vrijdag kunnen belangstellenden iedere vrijdagmorgen binnenstappen met vragen op digitaal gebied. Vrijwilligers staan van 10.00 tot 12.00 uur klaar om digitale problemen op te lossen.

Bij het Digi-café kan men bijvoorbeeld terecht voor vragen over het overzetten van foto's van een digitale camera naar een laptop, het downloaden van een formulier, of het maken van mappen op je computer. Maar ook mensen die graag een spelletje willen spelen op hun tablet, maar geen idee hebben hoe dat werkt. Of wilt u uitvinden hoe Skype werkt, of foto's per e-mail versturen? Voor al deze dingen kan met terecht in het Digi-café. Neem indien mogelijk uw eigen apparatuur mee. Het Digi-café is niet bedoeld voor reparaties, online bankieren of andere privacy-gevoelige zaken.

Het Digi-café werkt onder het concept: 'Samen weet je meer dan alleen'. Naast vrijwilligers en mensen met digitale vragen zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. Door vragen en kennis met elkaar te delen wordt iedereen wijzer... Het Digi-café is een samenwerking tussen Stichting ZIJN en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en wordt ondersteund door een enthousiast vrijwilligersteam. Belangstellenden om vrijwilliger te worden kunnen zich op vrijdagmorgen melden bij het Digi-café.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!