VKGO ziet aantal zetels verdubbelen

Artikel geplaatst op: 22-3-2018

Het was een tevreden man woensdagavond laat: Johan de Vos, lijsttrekker van VKGO. De lokale partij die op Goeree-Overflakkee het op hen uitgebrachte stemmenaantal met ruim 3500 zag toenemen en hun zetelaantal zag verdubbelen. Volgende week zal de raadsfractie van VKGO uit zes mensen bestaan. "We hebben hard gewerkt", verzucht De Vos als hij terugkijkt op de achterliggende intensieve campagne, hij is natuurlijk heel tevreden over het resultaat. Er was voor de verkiezingen nog wat onzekerheid over wat het uiteindelijke resultaat zou zijn. "Ik was bang voor de westkant van het eiland, maar ook daar hebben we onze kiezers vandaan gehaald". In de afgelopen jaren heeft VKGO volgens De Vos er alles aan gedaan om de burgers en de kiezers op te zoeken en geluisterd naar wat er in de samenleving leeft en dat heeft volgens hem tot dit mooie resultaat geleid. "Het was hard werken, maar het was het waard". Als gevraagd wordt naar de collegevorming, antwoordt De Vos dat "we volwaardig kunnen meebesturen en we hebben een heel goede kandidaat voor een wethouderspost".


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!