Burgemeester brengt stem uit bij de jeugd

Artikel geplaatst op: 21-3-2018

MIDDELHARNIS – Vandaag brengt Nederland zijn stem uit, zowel voor de gemeenteraadsverkiezing als om zich in een raadgevend referendum uit te spreken vóór of tegen de 'Sleepwet'. Uiteraard ging ook burgemeester Ada Grootenboer van de gemeente Goeree-Overflakkee naar de stembus. Ze bracht, samen met gemeentesecretaris Wim van Esch, vandaag een bezoek aan alle stembureaus op het eiland, om belangstelling en betrokkenheid te tonen. En tijdens die ronde bracht de burgemeester haar stem uit, in het stembureau dat ditmaal voor het eerst meedraaide: in de Sjem te Middelharnis. Op aangeven van de gemeenteraad werd nu ook in een schoolgebouw een stembureau ingericht, om het stemmen dichterbij de jeugd te brengen. Reden genoeg voor de burgemeester om juist híer, om drie uur 's middags, haar biljetten in de stembussen te laten glijden. (Tekst en foto's: Hans Villerius)


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!