Bruidegom aan het werk voor bruid

Artikel geplaatst op: 19-3-2018

OUDDORP - Dochter komen halen bij een aannemer, dat gaat zomaar niet. Daar is Martijn Rolfus wel achter gekomen toen hij afgelopen vrijdag zijn bruid Jannemarieke van der Linde kwam halen. Toen hij de auto uitstapte, kreeg hij gelijk gereedschap in zijn handen gedrukt om het pad naar de voordeur vol hindernissen begaanbaar te maken. Na eindelijk bij de voordeur aangekomen te zijn, stond er een muur gebouwd, die eerst gesloopt moest worden. Maar het is allemaal goed gekomen. Na even hard gewerkt te hebben, kon hij even later zijn bruid in zijn armen nemen, waarna ze in het huwelijk zijn getreden.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!