Ondernemers in discussie met lijsttrekkers

Artikel geplaatst op: 14-3-2018

MIDDELHARNIS – Ter gelegenheid van de ledenvergadering van de Vereniging van Bedrijven Goeree-Overflakkee (VBGO) waren de lijsttrekkers van de deelnemende partijen aan de gemeenteraadsverkiezingen uitgenodigd voor een verkiezingsdebat.

Tekst en foto's: Adri van der Laan

Op de vertegenwoordiger van Jezus Leeft na hadden alle lijsttrekkers gehoor gegeven aan de vraag om deel te nemen aan het debat. Jan Zwerus schoof wat later aan. Het debat met de leden van de VBGO stond onder de strakke leiding van oud-sportverslaggever RTV Rijnmond Jan Dirk Stouten.

In onze abonneekrant van vrijdag 16 maart een verslag van dit debat.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!