Het Klein HandelsGebouw in Sommelsdijk

Artikel geplaatst op: 28-2-2018

Vraag jij je ook wel eens af wat er gebeurt in dat gebouw in de Joris Doelstraat in Sommelsdijk? Dat pand naast de snackbar? Je loopt of fietst er vast wel eens langs onderweg naar de markt. Er zitten mensen met laptops aan grote tafels, er schijnt licht op de tweede etage en fietsen staan er ook altijd voor de deur.

Sinds oktober 2015 is het Klein HandelsGebouw – KHG - hier gevestigd. Je kan er werken, ontmoeten en inspireren, en dat alles op één ondernemende plek. Het KHG is een ideale locatie voor flexwerkers, ZZP'ers en zelfstandigen. Ook vinden er in het ruime pand van drie etages vergaderingen, coachingsgesprekken, workshops en teambijeenkomsten plaats. Je ziet er veel jonge stelletjes naar binnen gaan voor een afspraak met bruidsfotograaf Arjo van der Graaff en geregeld wordt er een yogales gegeven op de zolder van het pand.

Flexwerken

Freek van Bureau de Vreede werkt al een aantal jaar in het KHG. "Ik werkte eerst vanuit mijn eigen schuur, achter het huis. Die uitstraling kon wel wat professioneler. Zo kwam ik hier terecht. Ik heb geen seconde spijt gehad van deze stap. Je komt met andere professionals in aanraking, je raakt in gesprek en zodoende kan je elkaar helpen wanneer nodig. En het is natuurlijk gezellig, je maakt gemakkelijk een praatje."

Ook Vincent van internetbureau Wedouble werkt met veel plezier in het KHG. Zijn wens toen hij startte met werken op deze locatie was om mooie mensen te ontmoeten en nieuwe samenwerkingen op te zetten. En dat niet vanuit zijn kantoortje thuis, maar op een inspirerende plek. En dat is gelukt! "Ik heb hele interessante samenwerkingen gekregen met mensen uit mijn vakgebied. Door de professionaliseringsslag die ik in het KHG heb kunnen maken is ook mijn omzet gestegen."

Bel, mail of loop gewoon even binnen als je ook interesse hebt om in het inspirerende gebouw te werken. De voorwaarden zijn heel flexibel; sommige flexwerkers zitten er elke dag en anderen komen een dag per week werken.

Vergaderen

Naast de flexplekken zijn in het KHG verschillende ruimtes in gebruik. Voor één-op-één gesprekken zijn kleine ruimtes geschikt en heb je een vergadering, dan past de ruime vergaderkamer prima. Een grotere bijeenkomst? Reserveer dan de hele etage of zelfs het gehele pand, want ook dat behoort tot de mogelijkheden. Alle ruimtes hebben een professionele, laagdrempelige uitstraling. Geen opsmuk, wel functionaliteit. Omdat het gebouw ook wordt gebruikt door de flexwerkers heerst er een fijne creatieve energie.

Bij het gebruik van de ruimtes is alles inbegrepen zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wifi, flip-over, tv scherm of beamer, koffie/thee, water en trainingsmateriaal zijn gratis. Servies is beschikbaar en catering kun je regelen bij één van de ondernemers in Sommelsdijk of Middelharnis.

Klein HandelsGebouwSint Joris Doelstraat 7-93245 BA Sommelsdijk0187 – 665907info@kleinhandelsgebouw.com

<kader> ACTIE

Je krijgt eenmalig 50% korting op gebruik van een vergaderruimte (maximaal een dag). Gebruik bij het online reserveren kortingscode KHG2018


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!