Record aantal deelnemers Melissantse snertwandeling

Artikel geplaatst op: 20-2-2018

MELISSANT - Op zaterdag 10 februari vond de negende editie van de Melissantse snertwandeling plaats. Het bleek prima wandelweer, met een prachtig zonnetje erbij. Het mooie weer bracht voor Melissantse begrippen een record aantal deelnemers op de been, namelijk 385. Het vorige stond op 350.

De meeste deelnemers hadden gekozen voor de afstand van 17 km, een route die langs de prachtige Slikken ging. De route van 29 km ging naar Battenoord en de deelnemers van die route hebben daar ook de flamingo's nog kunnen gezien, weliswaar in de verte, maar toch. Aan de reacties van de deelnemers te horen, hebben de wandelaars het prima naar de zin gehad en heeft de snert ook dit jaar weer prima gesmaakt.

De organisatie dankt haar sponsoren, Poppies uit Melissant, die ook dit jaar weer voor lekkere soesjes heeft gezorgd, KCM, die gesponsord heeft met drukwerk, Van Nimwegen voor de stickers, Coop van Houten voor de appeltjes, fa. Witviet voor houtwerk en natuurlijk ook dank aan de particulieren die hun schuur of terrein belangeloos ter beschikking stelden. "Dank ook aan de vrijwilligers die hun tijd en energie beschikbaar hebben gesteld. Zonder hun inzet was deze snertwandeling niet mogelijk. Met elkaar hebben we er een geslaagde dag van gemaakt", aldus de organisatie.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!