Mooie opbrengst Kids Care 2018

Artikel geplaatst op: 20-2-2018

SOMMELSDIJK - Een drukte van belang was het op vrijdag 2 februari in Het Prieel van De Staver. Daar gingen om 16.00 uur de deuren open voor de tweede editie van de Kids Care kledingbeurs.

Een indrukwekkende rij bezoekers stond hoopvol te wachten, gewapend met shoppers en een gevulde portemonnee. De aankondiging van kinderopvang is ook dit jaar weer goed ontvangen. Waar de papa's, mama's, opa's en oma's zich naar de gevulde tafels spoeden, werden de kinderen in de kinderhoek gebracht. Waar zij zich vermaakten met speelgoed, knutselwerkjes en een tv-hoekje. Ook konden zij worden geschminkt en werden ballonfiguren gemaakt.

De voorbereidingen zijn, met behulp van een fanatieke groep vrijwilligers, voorspoedig verlopen. Het aanbod van kleding, schoenen en speelgoed was opvallend hoog. Een ruim aanbod van winter- en zomerkleding is met zorg geprijsd en gesorteerd op maat en geslacht. Een hele klus, maar met de kinderafdeling van het Van Weel-Bethesda ziekenhuis in het achterhoofd, werd de drive om er een daverend succes van te maken met de minuut groter. Het was voor ons als team mooi om te zien hoe de winkeliers met ons meeleefden en ons wilden helpen door prijzen te sponsoren voor de loterij! De prijzen waren zeer divers, zo waren er cadeaubonnen van diverse eetgelegenheden, een cadeaubon van een juwelier, een parfumpakket, lekkernijen, wijn, een voetbal, teveel om op te noemen.

Inmiddels is de opbrengst bekend en is de cheque van € 5140,- overhandigd aan het ziekenhuis. Een fantastisch mooi bedrag, waarmee de afdeling spullen zal aanschaffen om een opname in het ziekenhuis iets te veraangenamen, zoals bijvoorbeeld muurspelen en speltafels. "Graag bedanken wij alle vrijwilligers en sponsoren voor hun inzet en medewerking. In het bijzonder De Staver voor hun gastvrijheid en de aanwezige faciliteiten", aldus de organisatoren.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!