Voetbaltalent gezocht voor nieuw team

Artikel geplaatst op: 20-2-2018

SOMMELSDIJK – Wil je graag je conditie verbeteren en houd je van voetbal? Of wil je graag je sportprogramma uitbreiden? ZV Olympia zoekt voetbaltalent om een derde team te vormen en zo de competitie te lijf te gaan.

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee heeft een zaalvoetbalteam met als standplaats De Staver in Sommelsdijk. De vereniging heeft momenteel twee teams die spelen in de eerste klasse KNVB competitie West 2. Om Goeree-Overflakkee nog beter op de kaart te zetten, willen we een derde team toevoegen, deze bij voorkeur in de regio Oost- of Westflakkee.De reguliere competitie West 2 betekent uit- en thuiswedstrijden. Als team speel je de thuiswedstrijden op een avond en op een locatie die je zelf bepaalt. Het enige wat je hoeft te doen, is je opgeven via info@sr-go.nl. Je kunt je alleen opgeven of direct met een team. De contributie bedraagt € 90,- per speler per seizoen. Wij hebben de tenues, locaties en publiek voor je geregeld.Zaalvoetbal is de grootste indoorsport van Nederland. Het is de ideale manier om, zelfs naast veldvoetbal, je conditie te verbeteren, korte wendingen te oefenen en je balcontrole te vergroten. Voorheen had zaalvoetbal vaak het karakter van een blessuregevoelige sport. Met een goede opwarming en de juiste schoenen is dit tegenwoordig niet meer.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!