Stamppotmaaltijd ten bate van Frans Weller

Artikel geplaatst op: 13-2-2018

SOMMELSDIJK - Enkele weken geleden is Frans Weller uit Nieuwe-Tonge vertrokken naar Kenia. Hij werkt in de sloppenwijken onder straatjongeren in Nairobi. Frans leeft van giften. Zijn thuisfrontcommissie van Stichting Hadassa Imani (de stichting van waaruit Frans zijn werk verricht) organiseert verschillende activiteiten om geld in te zamelen voor het werk van Frans.

Vrijdagavond 9 maart hoopt de thuisfrontcommissie een 'stamppotmaaltijd' te organiseren. Er kan gekozen worden uit verschillende soorten stamppot.De kosten voor deze avond zijn € 12,50 p.p. en € 7,50 per kind.De inloop is vanaf 17.30 uur en om 18.00 uur begint de maaltijd. Tijdens deze gezellige avond zullen er foto's te zien zijn van het werk van Frans Weller.De stamppotavond wordt gehouden in 'Vita Nova', Van Aerssenstraat 5 te Sommelsdijk.U kunt zich voor 1 maart opgeven bij één van de commissieleden, Carla Joppe: (486079 of via ccjoppe@gmail.com), of Willianne de Jong: (664832 of via w.dejong-weller@kpnmail.nl).De thuisfrontcommissie hoopt veel mensen aan tafel te verwelkomen.Zie ook www.fransinafrica.com.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!