Winteractie OVO levert vele winnaars op

Artikel geplaatst op: 6-2-2018

OUDDORP – De Ondernemersvereniging Ouddorp (OVO) kan terugkijken op een zeer geslaagde Winteractie. En de deelnemers aan de actie ook. Niet minder dan tachtig winnaars waren er. Ze ontvingen zaterdagochtend 3 februari allemaal een cheque van 25 euro in De Dorpstienden. De OVO reikte, na een trekking door kinderen uit het publiek, ook de extra prijzen uit, waaronder de hoofdprijs van 250 euro, die naar Corrie Breen ging.

Tekst en foto: Kees van Rixoort

De Winteractie ging eind november van start en duurde tot eind januari. Acht weken lang konden klanten van OVO-ondernemers zegels plakken. Groene zegels kregen ze bij besteding van iedere 10 euro in supermarkten en rode bij besteding van hetzelfde bedrag in andere zaken. Het publiek plakte er lustig op los. Niet minder dan 7.000 volgeplakte formulieren ontving de OVO. Beduidend meer dan vorig jaar. Uit die grote berg formulieren werden tachtig winnaars getrokken.

Nieuw was dit jaar dat de OVO alle winnaars in één keer in het zonnetje zette. Niet per week, zoals voorheen het geval was. Nieuw was ook dat de Winteractie doorliep in januari. Verder had de OVO het totale prijzenbedrag verdeeld over meer cheques. Dat verhoogde de kans om wat te winnen. Dat het werkte is duidelijk: diverse blije winnaars lieten weten dat ze voor het eerst een prijs hadden gewonnen. Na afloop van de prijsuitreiking wilden alle winnaars maar wat graag op de foto.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!