Go-Fit week op Buten de Poorte

Artikel geplaatst op: 6-2-2018

GOEDEREEDE - Op o.b.s. Buten de Poorte in Goedereede stonden de lessen vorige week in het teken van gezondheid en sportiviteit. Elke dag werd begonnen met een warming-up, waarna de 'Daily-Mile' in de omgeving van de school werd gerend. 's Middags werden workshops georganiseerd. De kinderen konden zich inschrijven om te gaan dansen, mountainbiken, basketballen, voetballen of voor het maken van gezonde hapjes. Ook verzorgde Budokai Senshi uit Sommelsdijk een workshop kickboksen. Op een van de dagen kreeg de school bezoek van oud-topatlete Nelli Cooman. Zij verzorgde die dag de warming-up en vertelde in alle klassen iets over haar topsportcarrière. Ze had natuurlijk enkele medailles meegenomen, die ze won bij Europese- en Wereldkampioenschappen.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!