Go-Fit week op Buten de Poorte

Artikel geplaatst op: 6-2-2018

GOEDEREEDE - Op o.b.s. Buten de Poorte in Goedereede stonden de lessen vorige week in het teken van gezondheid en sportiviteit. Elke dag werd begonnen met een warming-up, waarna de 'Daily-Mile' in de omgeving van de school werd gerend. 's Middags werden workshops georganiseerd. De kinderen konden zich inschrijven om te gaan dansen, mountainbiken, basketballen, voetballen of voor het maken van gezonde hapjes. Ook verzorgde Budokai Senshi uit Sommelsdijk een workshop kickboksen. Op een van de dagen kreeg de school bezoek van oud-topatlete Nelli Cooman. Zij verzorgde die dag de warming-up en vertelde in alle klassen iets over haar topsportcarrière. Ze had natuurlijk enkele medailles meegenomen, die ze won bij Europese- en Wereldkampioenschappen.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!