'Haal- en brengbus' voor Woord en Daad

Artikel geplaatst op: 6-2-2018

MIDDELHARNIS - De succesvolle Kringloopwinkel van Woord en Daad aan de Zernikeweg 43 te Middelharnis heeft de vaart er goed in zitten sinds de opening afgelopen oktober. Gemiddeld bezoeken tussen de 300 en 400 mensen per week de kringloopwinkel. Wat betreft de omzet behoort de vestiging in Middelharnis bij de top van de 15 kringloopwinkels van Woord en Daad in Nederland. Dit heeft tot gevolg dat er een grote goederenstroom te verwerken is, gelukkig zijn er veel vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. Tot nu toe werd al het transport met (geleende) aanhangwagens gedaan, maar dat is niet ideaal om grote stukken te vervoeren. Daarom heeft de stuurgroep besloten om een transportbus aan te schaffen.

Overtollige spullen voor de kringloopwinkel kunnen tijdens de openingstijden van de winkel worden afgeleverd. Voor afspraken kan er tijdens openingstijden worden gebeld naar 0187-701106. De kringloopwinkel is geopend op woensdag van 13.00 tot 16.00 uur en donderdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Buiten de openingstijden kan er contact worden opgenomen via kringloopwinkelmiddelharnis@gmail.com, of 06-12493202.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!