Diplomafeestjes bij Sport Staalt Spieren

Artikel geplaatst op: 2-2-2018

NIEUWE-TONGE - De afgelopen week waren er twee diplomafeestjes binnen gymnastiekvereniging Sport Staalt Spieren (S.S.S.). Als eerste waren de peuters, die bij de ouder en kind groep gymmen, aan de beurt. Zij lieten allemaal zien wat ze geleerd hebben in de 15 lessen, die bij het Nijntje beweegprogramma horen. De kinderen moesten laten zien of ze wel konden rollen, duikelen, balanceren, kruipen, huppelen, hinkelen, glijden, klauteren, springen, schommelen, zwaaien, gooien enzovoorts en dit alles op een leuke en speelse manier. Alle kinderen behaalden hun Nijntje beweegdiploma 1

Als tweede waren de kleuters aan de beurt, daar lag de lat alweer hoger. Na 20 lessen behaalden ook zij volgens het Nijntje beweegprogramma het Nijntje beweegdiploma diploma 2. De organisatie hoopt dat ook deze lessenserie er toe bij zal dragen dat de kinderen bewust voor een sport gaan kiezen. Kijk voor meer informatie over de vereniging op de Facebookpagina: Gymnastiekverenigingsss.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!