Dampende snert voor het goede doel

Artikel geplaatst op: 29-1-2018

MIDDELHARNIS – Binnen een paar uur was de 16 liter erwtensoep uitverkocht en er gingen een flink aantal broodjes rookworst over de tafel. Vrijdag 26 januari verkocht Gert Vinke snert en broodjes voor het goede doel. De actie heeft honderd euro opgeleverd, de opbrengst is bestemd voor mannenkoor Ons Koor.

De overleden vader van Gert was jarenlang lid van Ons koor en was altijd ontzettend actief om geld in te zamelen. Hij haalde in het hele dorp en ver daarbuiten oud papier op voor zijn koor. Toen Gert hoorde dat het koor financieel moeite heeft om het hoofd boven water te houden besloot hij om in actie te komen. Omdat hij een cateringbedrijf heeft was de actie snel bedacht. Lekker eten klaarmaken en verkopen voor het goede doel. Verschillende leveranciers zorgden voor sponsoring, waardoor de volledige opbrengst is bestemd voor het koor.

Samen met zijn hulp Michael de Boer verkoopt hij vrijdag zijn producten op de Kinderboerderij op Hernesseroord. Voor Michael is het een thuiswedstrijd, hij woont op Hernesseroord. Vooraf hebben ze geflyerd en een bericht op Facebook geplaatst om de verkoop onder de aandacht te brengen. Gert: "Het gaat boven verwachting, er komt in de toekomst zeker nog een vervolg."


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!