Presentatie over het leven van de kerkuil

Artikel geplaatst op: 29-1-2018

OUDDORP - De NLGO organiseert op donderdag 8 februari een natuurfotopresentatie in De Overkant, Dijkstelweg 33 in Ouddorp. Natuurfotograaf Erwin van Laar heeft gedurende vier jaar het leven van de kerkuil gevolgd tijdens het broedseizoen, de herfst en uiteindelijk de winter. Dit leverde spectaculaire beelden op over hun gedrag en leefwijze. Op Goeree-Overflakkee heeft de kerkuilenwerkgroep van NLGO meer dan 100 kasten geplaatst. Er waren vorig jaar 22 broedlocaties en er zijn 80 jonge kerkuilen uitgevlogen. Mensen die meer willen weten over de kerkuil worden uitgenodigd om de prachtige beelden te bewonderen. De aanvang is 20.00 uur, de toegang is gratis voor leden van NLGO. Niet-leden betalen 5 euro. Opgeven verplicht via de website www.nlgo.nl.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!