Presentatie over het leven van de kerkuil

Artikel geplaatst op: 29-1-2018

OUDDORP - De NLGO organiseert op donderdag 8 februari een natuurfotopresentatie in De Overkant, Dijkstelweg 33 in Ouddorp. Natuurfotograaf Erwin van Laar heeft gedurende vier jaar het leven van de kerkuil gevolgd tijdens het broedseizoen, de herfst en uiteindelijk de winter. Dit leverde spectaculaire beelden op over hun gedrag en leefwijze. Op Goeree-Overflakkee heeft de kerkuilenwerkgroep van NLGO meer dan 100 kasten geplaatst. Er waren vorig jaar 22 broedlocaties en er zijn 80 jonge kerkuilen uitgevlogen. Mensen die meer willen weten over de kerkuil worden uitgenodigd om de prachtige beelden te bewonderen. De aanvang is 20.00 uur, de toegang is gratis voor leden van NLGO. Niet-leden betalen 5 euro. Opgeven verplicht via de website www.nlgo.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!