Snertwandeling Melissant

Artikel geplaatst op: 29-1-2018

MELISSANT - Het is weer bijna de tweede zaterdag in februari en dat betekent dat de Melissantse Snertwandeling weer plaats gaat vinden. Op zaterdag 10 februari kunnen wandelaars weer kiezen uit 3 afstanden. Een korte afstand van 6,5 km, een middellange van 17 km en een lange afstand van 29 km. Voor elk wat wils. De routes gaan weer door het prachtige polderlandschap en andere mooie plekjes. De lange afstand gaat dit keer richting Battenoord, de organisatie hoopt dat deelnemers daar de flamingo's kunnen bewonderen. Start en finish zijn ook dit jaar weer in verenigingsgebouw de Melishof, waar lopers na afloop natuurlijk een kop heerlijke snert kunnen nuttigen. De starttijden zijn voor de 29 km van 8.00-9.00 uur, voor 17 km van 9.00-10.00 uur en tenslotte de 6,5 km van 10.00-12.00 uur. Deelnamekosten zijn € 5,- per persoon, dat is inclusief de kop snert en een leuk aandenken. Kinderen t/m 12 jaar € 2,50. Vorig jaar was het echt winters weer en hebben ruim 300 deelnemers mee gedaan. De organisatie: "We hopen dat we dat aantal ook dit jaar weer gaan halen!"


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!