Grote belangstelling voor Winterborrel gezamenlijke ondernemers

Artikel geplaatst op: 26-1-2018

OUDDORP – In het nieuwe restaurant Bij Marc, naast het eveneens nieuwe Landal vakantiepark aan de Westerweg te Ouddorp, hield de Vereniging van Bedrijven Goeree-Overflakkee (VBGO) donderdag 25 januari haar jaarlijkse Winterborrel. Ze organiseerde deze netwerkbijeenkomst gezamenlijk met de ondernemersverenigingen OVG en VEERO en met de VVV, alle vier aangesloten bij de Federatie Ondernemersverenigingen Goeree-Overflakkee. De VBGO vertegenwoordigt ondernemers uit alle sectoren van het bedrijfsleven op het eiland. De vereniging bedoelt, naast het stimuleren van het onderlinge contact tussen ondernemers, de belangen te behartigen van zowel de aangesloten leden als van de eilandelijke economie, maar ook de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven te bevorderen. De belangstelling voor de Winterborrel van vorige week was overweldigend. Tijdens de bijeenkomst was er voor de eilandelijke ondernemers vanzelf volop gelegenheid elkaar te ontmoeten, bij te praten en mogelijk zelfs tot zakendoen te komen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje in de fraaie ambiance van deze gloednieuwe horecavoorziening. (Tekst en foto's: Hans Villerius)


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!