Grote belangstelling voor Winterborrel gezamenlijke ondernemers

Artikel geplaatst op: 26-1-2018

OUDDORP – In het nieuwe restaurant Bij Marc, naast het eveneens nieuwe Landal vakantiepark aan de Westerweg te Ouddorp, hield de Vereniging van Bedrijven Goeree-Overflakkee (VBGO) donderdag 25 januari haar jaarlijkse Winterborrel. Ze organiseerde deze netwerkbijeenkomst gezamenlijk met de ondernemersverenigingen OVG en VEERO en met de VVV, alle vier aangesloten bij de Federatie Ondernemersverenigingen Goeree-Overflakkee. De VBGO vertegenwoordigt ondernemers uit alle sectoren van het bedrijfsleven op het eiland. De vereniging bedoelt, naast het stimuleren van het onderlinge contact tussen ondernemers, de belangen te behartigen van zowel de aangesloten leden als van de eilandelijke economie, maar ook de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven te bevorderen. De belangstelling voor de Winterborrel van vorige week was overweldigend. Tijdens de bijeenkomst was er voor de eilandelijke ondernemers vanzelf volop gelegenheid elkaar te ontmoeten, bij te praten en mogelijk zelfs tot zakendoen te komen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje in de fraaie ambiance van deze gloednieuwe horecavoorziening. (Tekst en foto's: Hans Villerius)


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!