Ruim 600 mensen bekeken 'Hotel te koop'

Artikel geplaatst op: 26-1-2018

OUDE-TONGE - Afgelopen week voerden de Plattelandsjongeren drie keer hun voorstelling 'Hotel te koop' op in de Grutterswei. De voorstellingen waren een groot succes. Ruim 600 bezoekers hebben de voorstelling gezien.

De voorstelling, geschreven door Henk Roede, ging over een stel dat na hun hotelleven wil gaan genieten van hun pensioen. Het hotel moet verkocht worden, maar is door de tand des tijds aangedaan. Een stuk met een komische wending, vol van grappen en leuke situaties waar de jongeren al maanden op hebben gerepeteerd. Gedurende drie avonden werd de grote zaal van de Grutterswei in Oude-Tonge omgetoverd tot een theaterzaal. Met ruim 230 bezoekers per avond, kijken zowel SRGO als de Plattelandsjongeren terug op een succesvolle reeks. De laatste avond werd afgesloten met een gezellige borrel voor de leden van de vereniging.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!