Onderhoud aan de poel in de Vliegers

Artikel geplaatst op: 23-1-2018

MIDDELHARNIS – "Niets te doen of je wil eens lekker buiten bezig zijn? Kom dan naar de Natuurwerkdag van de vereniging Natuur- en Landschapsbescherming Goeree-Overflakkee (NLGO)", aldus de organisatie.

Op zaterdag 27 januari worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan natuurelementen. Deze activiteiten worden georganiseerd door de werkgroep terreinbeheer van de vereniging.De activiteiten zijn deze keer langs de Vliegers te Middelharnis. De bedoeling is zaterdag de poel, die eigendom is van SBB, bij het fietspad langs de Vliegers verder op te knappen. Men probeert dan de werkzaamheden van december af te kunnen maken. Verder probeert men de poel weer te herstellen, zodat hij weer geschikt is voor amfibieën. De mensen van de NLGO kunnen die dag weer veel hulp gebruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuurelementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan aanstaande komen helpen.Er wordt om 8.30 uur verzameld aan het einde van de Tweede Groeneweg. De Tweede Groeneweg is te bereiken via de Provincialeweg N215, rotonde Middelharnis richting Nieuwe-Tonge, de tweede weg links.Verdere inlichtingen kunt u krijgen op telefoonnummer 681105 (Cees Appel), of 485566 (Kees van 't Zelfde) en op www.nlgo.nl.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!