Onderhoud aan de poel in de Vliegers

Artikel geplaatst op: 23-1-2018

MIDDELHARNIS – "Niets te doen of je wil eens lekker buiten bezig zijn? Kom dan naar de Natuurwerkdag van de vereniging Natuur- en Landschapsbescherming Goeree-Overflakkee (NLGO)", aldus de organisatie.

Op zaterdag 27 januari worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan natuurelementen. Deze activiteiten worden georganiseerd door de werkgroep terreinbeheer van de vereniging.De activiteiten zijn deze keer langs de Vliegers te Middelharnis. De bedoeling is zaterdag de poel, die eigendom is van SBB, bij het fietspad langs de Vliegers verder op te knappen. Men probeert dan de werkzaamheden van december af te kunnen maken. Verder probeert men de poel weer te herstellen, zodat hij weer geschikt is voor amfibieën. De mensen van de NLGO kunnen die dag weer veel hulp gebruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuurelementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan aanstaande komen helpen.Er wordt om 8.30 uur verzameld aan het einde van de Tweede Groeneweg. De Tweede Groeneweg is te bereiken via de Provincialeweg N215, rotonde Middelharnis richting Nieuwe-Tonge, de tweede weg links.Verdere inlichtingen kunt u krijgen op telefoonnummer 681105 (Cees Appel), of 485566 (Kees van 't Zelfde) en op www.nlgo.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!