Familie Maliepaard bereidt zich voor op uitzending door MAF

Artikel geplaatst op: 23-1-2018

SOMMELSDIJK - Stefan en Gerriët Maliepaard uit Sommelsdijk hopen in de toekomst met hun zoons Aron en Matthias uitgezonden te worden door de hulporganisatie Mission Aviation Fellowship (MAF). MAF brengt met zijn vliegtuigen zendelingen en hulpverleners op de meest afgelegen plaatsen op de wereld, om daar de mensen het Evangelie, maar ook medische en praktische hulp te bieden. Stefan volgt nu de opleiding tot vliegtuigtechnicus. In de toekomst hoopt hij werkzaam te kunnen zijn voor MAF, waarschijnlijk in Oeganda. Er wordt toegewerkt naar de uitzending die medio 2019 zal plaatsvinden. Op de website van MAF - www.maf.nl - kunt u meer informatie vinden over het werk van MAF en u kunt hier tevens aangeven dit gezin te willen steunen.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!