Familie Maliepaard bereidt zich voor op uitzending door MAF

Artikel geplaatst op: 23-1-2018

SOMMELSDIJK - Stefan en Gerriët Maliepaard uit Sommelsdijk hopen in de toekomst met hun zoons Aron en Matthias uitgezonden te worden door de hulporganisatie Mission Aviation Fellowship (MAF). MAF brengt met zijn vliegtuigen zendelingen en hulpverleners op de meest afgelegen plaatsen op de wereld, om daar de mensen het Evangelie, maar ook medische en praktische hulp te bieden. Stefan volgt nu de opleiding tot vliegtuigtechnicus. In de toekomst hoopt hij werkzaam te kunnen zijn voor MAF, waarschijnlijk in Oeganda. Er wordt toegewerkt naar de uitzending die medio 2019 zal plaatsvinden. Op de website van MAF - www.maf.nl - kunt u meer informatie vinden over het werk van MAF en u kunt hier tevens aangeven dit gezin te willen steunen.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!