Workshop 'haken' in De Overkant

Artikel geplaatst op: 16-1-2018

OUDDORP - Door Jolanda de Berg en Irma Klaasen is het idee opgevat om een gezellige dag 'Haken' in De Overkant te organiseren. Haken is een handwerktechniek die weer meer in de belangstelling komt. Hoe en wat er allemaal mogelijk is met de techniek komt in de workshop aan de orde. Tijdens de workshop wordt er een begin gemaakt met een XXL sjaal. De workshop is compleet met materialen in de vorm van 5 bollen wol, je mag zelf kiezen uit de Scheepjes Colourcrafter kleurkaart, een leren big label en het patroon. Tevens hoort bij de workshop een heerlijke lunch, evenals de koffie en de thee. Opgeven of meer informatie opvragen kan via Irma Klaasen. Telefoonnummer 0640394585, of via e-mail: irmaklaasen@hotmaal.com. Deelname aan deze complete workshop kost € 49,95. De Overkant is in Ouddorp aan de Dijkstelweg 33.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!