'In Touch' zoekt solisten voor jubileumconcert

Artikel geplaatst op: 16-1-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Gospelkoor 'In Touch' bestaat 30 jaar. Sinds de oprichting in 1987 zingt het koor met veel enthousiasme "over de liefde en de zorg van God voor de mensen en onze wereld".

Het jubileum is vorig jaar op zaterdag 28 oktober gevierd, maar er volgt nog een concert en wel op zaterdag 2 juni in de Hervormde Kerk van Middelharnis. De musical Messiah zal dan ten gehore gebracht worden. Messiah is geschreven en gecomponeerd door de dirigent van het Oslo Gospel koor, Tore W. Aas, en beschrijft het leven van Jezus hier op aarde."De toegankelijke teksten, prachtige koorpartijen afgewisseld met doorleefde solo's, zijn erg mooi. In het stuk zijn veel solopartijen verwerkt die wij als koorleden niet allemaal zelf kunnen opvullen", aldus de koorleiding.

Audities

De bedoeling is om hier 'audities' voor te organiseren. Voor de musical is men op zoek naar verschillende stemsoorten, te weten tenor, bariton en alt. Lijkt een solopartij iets voor u en wilt u auditie doen? Neem even contact met de concertcommissie op, dan kan er een datum afgesproken worden voor de auditie.Gewoon heerlijk met het koor meezingen kan natuurlijk ook. Een ieder is welkom om als projectlid mee te repeteren. Ook dan kan men contact opnemen met de concertcommissie: Bettine Admiraal, b.admiraal@live.nl; tel.: 0628852644.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!