Uitslag selfie-wedstrijd GO-Classic

Artikel geplaatst op: 9-1-2018

MIDDELHARNIS - Tijdens de 5e editie van de GO-Classic 2017 heeft de gemeente Goeree-Overflakkee een leuke 'selfie-wedstrijd' georganiseerd. Iedereen die meedeed aan de GO-Classic 2017 werd uitgenodigd om de leukste trainingsfoto op de Facebookpagina van de GO-Classic te plaatsen op @GoereeOverflakkeeClassic.

De makers van de leukste/origineelste foto maakten kans op een midweek of weekend voor 2 personen in een 4-persoons beachlodge inclusief ontbijt aan de Brouwersdam. Deze prijs werd beschikbaar gesteld door Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam. Met deze actie kregen deelnemers aan de wielerronde de kans om nog een keer terug te komen naar het eiland, om Goeree-Overflakkee ook op een andere manier te verkennen.Uit de vele inzendingen zijn Karin Bogers en Perry Luijkx uit Roosendaal gekozen. Zij fietsten voor het eerst mee met de GO-Classic. Zij waren erg verrast en blij. Binnenkort zullen zij met hun dochter Jowie het super leuke strandhuis direct aan het Grevelingenmeer gaan boeken en de prachtige omgeving en locaties op Goeree-Overflakkee gaan verkennen. Karin en Perry beloofden om de training weer op te pakken, zodat zij op zaterdag 8 september 2018 weer aan de start zullen staan van de 6e editie van de GO-Classic.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!