Fietscafé De Werkplaats geopend

Artikel geplaatst op: 9-1-2018

MIDDELHARNIS - Zaterdagmiddag is het Fietscafé aan de Hobbemastraat officieel geopend. Het Fietscafé is een nieuw initiatief van stichting Koop de Goede Hoop, die tevens de goede doelenwinkel ernaast verzorgt.

Onder grote belangstelling knipte Lucas Hartong, één van de bestuursleden van de stichting, zaterdagmiddag het lint door waarmee de verbinding tussen de goede doelenwinkel en het Fietscafé symbolisch werd gelegd. Direct erna werd de naam van het Fietscafé bekendgemaakt: Fietscafé De Werkplaats. Zoals eerder in deze krant stond, is het Fietscafé allereerst een ontmoetingsplaats voor fietsliefhebbers. Zo kan men daar aan de eigen fiets sleutelen en is er alle ruimte voor een goed gesprek over fietsen, maar ook over andere onderwerpen. Een ieder is welkom om zomaar eens binnen te lopen (of te fietsen). Er is wat te eten of te drinken en te lezen. Bij De Werkplaats is men nog op zoek naar oude fietsen waarvan de onderdelen gebruikt kunnen worden. Ook zou men graag nog wat fietsgereedschap ontvangen om zelf te sleutelen. De opbrengst van De Werkplaats gaat geheel naar goede doelen. Fietscafé De Werkplaats is voorlopig geopend op woensdag- en zaterdagmiddag. De Werkplaats is te vinden aan de Hobbemastraat 1.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!