Tanis Makelaardij krijgt er een klinkende naam bij

Artikel geplaatst op: 8-1-2018

GOEDEREEDE –Na elf jaar haar makelaarskantoor in haar eentje te hebben gerund, natuurlijk wel samen met haar medewerksters, gaat Jeanet Tanis van Tanis Makelaardij te Goedereede met ingang van 15 januari a.s. verder met een compagnon: Martijn Akershoek, op Goeree-Overflakkee en omstreken een bekend en vertrouwd gezicht in makelaarsland. Beide zijn blij dat ze elkaar hebben gevonden om op deze manier invulling te geven aan de passie voor hun vak: aankoop, verkoop en het taxeren van woningen; dit voortaan onder de naam Tanis & Akershoek Makelaardij.

Door Hans Villerius

De elf jaar waarin Jeanet (47) haar makelaarskantoor runde, aan de Varkensmarkt 11 te Goedereede, richtte ze zich uitsluitend op aankoopbegeleiding en op het verzorgen van taxaties. Maar omdat ze het verkopen van woningen steeds meer ging missen en daarvoor ook nogal eens 'nee' moest verkopen aan klanten die daarvoor bij haar aanklopten, besloot ze 1 januari vorig jaar ook deze tak van sport erbij te gaan doen, ondanks dat ze het met de aankoopbegeleiding al superdruk had. Eén voorwaarde had ze zich wel gesteld toen ze de huizenverkoop erbij ging doen: dan wilde ze 't niet meer in haar eentje doen, maar samen met een compagnon. En ze wist ook al wie dat dan zou moeten worden: Martijn Akershoek (34). De twee kennen elkaar al langer in hun vakgebied. Ze weten wat ze aan elkaar hebben, dat ze eenzelfde wijze van denken en werken hebben en dat ze vanuit eenzelfde levensvisie en bedrijfsfilosofie opereren, gedreven door een grote passie voor hun vak. Bovendien vinden ze het allebei belangrijk om de klant niet alleen als klant te zien, maar vooral ook als mens met z'n eigen levensomstandigheden, in wie ze graag persoonlijke aandacht steken en bij wie ze zich betrokken voelen. "Daarvoor heeft Jeanet een groot inlevingsvermogen", weet Martijn. "Martijn heeft daarnaast een grote gunfactor richting z'n klanten", reageert Jeanet.

Ontzorgen

Martijn speelde al langer met de gedachte om zelfstandig makelaar te worden. Toen Jeanet hem benaderde met het voorstel om als compagnon in haar makelaarskantoor te komen, waren ze het daar gauw over eens. "Ik werk liever vanuit een samenwerkingsgedachte dan vanuit concurrentieoogpunt", geeft Martijn aan. "En wat ik wil is, net als Jeanet al doet, op een eerlijke en transparante manier met klanten omgaan. Zij laten heel de zorg rondom de aan- en verkoop van hun woning aan ons over. Dat is een kwestie van vertrouwen. En dat nemen we uiterst serieus. We willen dat de klanten geen enkele drempel ervaren wanneer ze ons nodig hebben.""Het ontzorgen van klanten is bij ons heel belangrijk", vult Jeanet aan. "We nemen ze als het ware bij de hand en begeleiden ze van stap tot stap door het hele proces heen, van a tot en met z."

Presenteren

Om een zo groot mogelijke markt te bereiken vinden de twee de presentatie van hun woningaanbod heel belangrijk. Niet alleen door te zorgen voor een zo breed mogelijke presentatie op de eigen website, de facebookpagina, op Funda.nl én bij een collega-makelaar in Rotterdam, maar ook door een zo volledig mogelijke presentatie met professionele foto's, een 360 graden foto, plattegronden en een videopresentatie.

Koploper

Jeanet en Martijn vinden het waardevol dat ze elkaar als zakenpartner hebben. "Twee weten meer dan één. Je kunt met elkaar sparren als dat nodig is, je bent flexibeler en minder kwetsbaar dan alleen en richting klanten kun je sneller schakelen." Bovendien heeft Jeanet afgelopen zomer ook een vestiging in Hellevoetsluis geopend, aan Bruggehoofd 1b. "In je eentje kun je op een gegeven moment de steeds groeiende vraag niet meer aan en kun je niet meer de aandacht en kwaliteit bieden die je wenst en die ook gewoon noodzakelijk is. Maar door samen te gaan, kunnen we het bedrijf alle ruimte geven om te groeien. En met onze gezamenlijke tweeëndertig jaar ervaring worden we koploper als fullservice makelaar op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten."

Wie meer wil weten, kan kijken op www.tanisakershoek.nl, mailen naar info@tanisakershoek.nl of bellen naar 088 4969300.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!