Budokai Senshi haalt duizenden producten op voor de Voedselbank

Artikel geplaatst op: 2-1-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van 18 t/m 22 december hield Budokai Senshi hun jaarlijkse Week van de Voedselbank. Tijdens deze week stonden de leden van Budokai Senshi even stil bij de mensen die het niet altijd zo breed hebben en willen zij in samenwerking met anderen ervoor zorgen dat deze mensen tijdens de feestdagen over iets extra's beschikken.

Niet alleen de eigen leden waren heel enthousiast, maar ook andere instructeurs vanuit heel Nederland wilden wat extra's doen voor dit goede doel. Zo kwam Rico Scheffers van Kazoku Dojo een speciale kata training geven, kwam Johan van Ee van Yohan Dojo langs voor een boksles, gaf Robert Kerkhoven van Budokai Shogun een kickboksles en kwam Leslie Naaktgeboren van Budokai Vleesenbeek met de 40+ groep van Budokai Vleesenbeek gezellig meedoen en lesgeven bij onze 40+ training. Ook onze eigen instructeur Martijn Bom van het Yawara Ju Jutsu gaf een realistische zelfverdedigingstraining. De opkomst was in één woord geweldig en iedereen nam één of meerdere producten mee. Extra verrassing was dat Yohan Dojo in Schiedam tijdens hun jaarlijkse clubtoernooi Kickboksen ook vroeg aan de deelnemers en het publiek om wat mee te nemen. Uiteindelijk werden er twee pallets vol met producten afgeleverd, een geweldig resultaat, na een hele leuke en leerzame trainingsweek. Wilt u meer informatie over Budokai Senshi en/of wat zij doen voor de goede doelen? Kijk dan eens op www.budokai-senshi.com of neem contact op met budokai-senshi@outlook.com/0647992777.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!