Met lampionnen naar Ebbe en Vloed

Artikel geplaatst op: 22-12-2017

OUDE-TONGE - De kerstman heeft een gaatje in zijn drukke schema gevonden om 't Startblok in Oude Tonge op donderdag 21 december te bezoeken. In de week daarvoor hebben de kinderen lampionnen in elkaar gezet die geschonken zijn door het Sophia Kinderziekenhuis in het kader van de Sophia Lichtjestocht. Met de lampionnen zijn ze in optocht naar zorginstelling Ebbe en Vloed gelopen waar ze voor de bewoners kerstliedjes hebben gezongen. Weer op school aangekomen is een gezamenlijke kerstmaaltijd genuttigd. Na afloop konden de ouders en andere belangstellenden een kerstmarkt bezoeken waar o.a. kerstknutsels van de kinderen verkocht werden en andere activiteiten plaatsvonden. De opbrengst van deze markt komt ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis en de bewoners van zorginstelling Ebbe en Vloed.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!