Met lampionnen naar Ebbe en Vloed

Artikel geplaatst op: 22-12-2017

OUDE-TONGE - De kerstman heeft een gaatje in zijn drukke schema gevonden om 't Startblok in Oude Tonge op donderdag 21 december te bezoeken. In de week daarvoor hebben de kinderen lampionnen in elkaar gezet die geschonken zijn door het Sophia Kinderziekenhuis in het kader van de Sophia Lichtjestocht. Met de lampionnen zijn ze in optocht naar zorginstelling Ebbe en Vloed gelopen waar ze voor de bewoners kerstliedjes hebben gezongen. Weer op school aangekomen is een gezamenlijke kerstmaaltijd genuttigd. Na afloop konden de ouders en andere belangstellenden een kerstmarkt bezoeken waar o.a. kerstknutsels van de kinderen verkocht werden en andere activiteiten plaatsvonden. De opbrengst van deze markt komt ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis en de bewoners van zorginstelling Ebbe en Vloed.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!