Bootcampen voor het goede doel

Artikel geplaatst op: 20-12-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE – Op 30 december om 10.00 uur mag iedereen meedoen met de laatste bootcamp van het jaar. Die wordt georganiseerd door The Bootcampclub en The Soldiers Victory, de locatie is het strand bij beachclub 't Gorsje. Deelnemers wordt gevraagd om een donatie, de opbrengst is bestemd voor stichting Make-A-Wish. Trainer Gina Sandifort van The Bootcamp Club Zuid Hollandse eilanden en Jordi Hotting van The Soldiers Victory vertellen dat ze er een te gekke bootcamp van gaan maken. Of in bootcamp termen: "Goodbye 2017, get ready and fit for 2018!" Aanmelden kan op de Facebookpagina 'The Bootcamp Club ZHE' of per e-mail gsandifort@thebootcampclub.nl.

Voor de deelnemers is er na afloop warme chocolademelk en een gezonde snack. De bootcamp voor het goede doel wordt ondersteund door Beachclub 't Gorsje, Jumbo Sperling en Becare Middelharnis.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!