Fotoreportages voor het goede doel

Artikel geplaatst op: 5-12-2017

NIEUWE-TONGE - Het was hard werken voor Tamara de Groot van MyObjective Fotografie. In drie dagen tijd zette ze de kinderen van 27 gezinnen op de foto in haar studio. Deze shoots waren gratis, op voorwaarde dat de gezinnen houdbare levensmiddelen mee zouden nemen voor de Voedselbank, daarnaast konden de deelnemers een donatie doen. Dat was een succes, na afloop stond haar hele hal vol met tassen, allemaal gevuld met eten en drinken. Afgelopen donderdag heeft ze alle spullen overhandigd aan de Voedselbank in Middelharnis. In de donatiepot zat een totaalbedrag van honderd euro, die heeft Tamara ook overhandigd aan de Voedselbank. De fotografe: "Het is mooi om op deze manier andere mensen te kunnen helpen."


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!