Al bijna 30 jaar actief in wereldwijd repatriëringswerk

Artikel geplaatst op: 23-11-2017

Een bijzonder beroep, dat heeft 'ie, Rinus Pannekoek (64) uit Dirksland. Eigenlijk heeft hij meerdere beroepen, ondanks dat hij met prépensioen is. Dat had z'n vader hem al bijgebracht: zorg dat je twee beroepen hebt, als je er één kwijtraakt zit je toch niet zonder werk. Zelfs nu hij met prépensioen is, beoefent hij nog meerdere beroepen en liefhebberijen: hij is vrachtwagenchauffeur, heeft een eigen boekbinderij, is kerkorganist en – dat vooral – hij is repatriëringsverpleegkundige. Over dat laatste vertelt Rinus graag. En geen wonder, want het is geen doorsnee beroep. Dit werk brengt hem over het hele wereldrond en daar geniet hij van. Lees een uitgebreid artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 24 november a.s.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!