Al bijna 30 jaar actief in wereldwijd repatriëringswerk

Artikel geplaatst op: 23-11-2017

Een bijzonder beroep, dat heeft 'ie, Rinus Pannekoek (64) uit Dirksland. Eigenlijk heeft hij meerdere beroepen, ondanks dat hij met prépensioen is. Dat had z'n vader hem al bijgebracht: zorg dat je twee beroepen hebt, als je er één kwijtraakt zit je toch niet zonder werk. Zelfs nu hij met prépensioen is, beoefent hij nog meerdere beroepen en liefhebberijen: hij is vrachtwagenchauffeur, heeft een eigen boekbinderij, is kerkorganist en – dat vooral – hij is repatriëringsverpleegkundige. Over dat laatste vertelt Rinus graag. En geen wonder, want het is geen doorsnee beroep. Dit werk brengt hem over het hele wereldrond en daar geniet hij van. Lees een uitgebreid artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 24 november a.s.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!