Eilanden-Nieuws prijs Vision beurs gaat naar Willy Venneman

Artikel geplaatst op: 20-11-2017

OUDDORP – Tijdens de laatstgehouden consumentenbeurs 'Vision', op vrijdag en zaterdag 3 en 4 november jl., konden weer diverse prijzen worden gewonnen. Ook in de stand van Eilanden-Nieuws. Daar konden bezoekers raden naar het aantal exemplaren Eilanden-Nieuws in een stevig gevulde fietstas. Heel wat mensen gingen de uitdaging aan om een gooi te doen. En een van hen gooide vrijwel raak: mevrouw Willy Venneman-Grinwis uit Ouddorp. Ze zat er slechts één exemplaar naast.

Door Hans Villerius

Er zaten 272 kranten in de fietstas, Willy zette in op 273 en werd daarmee winnaar van een prachtige Acer tablet, een Iconia One 10. Voor de geïnteresseerden: het apparaat heeft een Androïd 6.0 besturingssysteem, 1 GB werkgeheugen, een 10,1 inch IPS scherm en 16 GB intern geheugen. Deze prijs werd gesponsord door Yoran Kuiper van Computer Service Ouddorp, die er ook nog een 32 GB SD-geheugenkaartje bij deed, zodat de prijs die Willy Venneman in ontvangst mocht nemen een waarde vertegenwoordigd van in totaal zo'n € 250. En daar was natuurlijk flink mee in haar schik. "Ik zei tegen m'n man: 'kom, ik ga naar de Vision beurs. Ik ga bij Eilanden-Nieuws weer het aantal kranten in de fietstas raden want ik wil die tablet winnen…' Dat was maar gekheid natuurlijk, maar nu heb ik 'm nog ook!" Voor Computer Service Ouddorp is 't trouwens de laatste maand dat het bedrijf zo heet. Het verhuist binnenkort naar de Deltageul, op het bedrijventerrein te Stellendam en gaat dan verder onder de naam WireNet. Daar horen we binnenkort ongetwijfeld meer over.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!