Winterfair in De Vliedberg sfeervol en gezellige druk

Artikel geplaatst op: 17-11-2017

OUDDORP - Sfeervol en gezellig druk, ondanks het miezerige weer. Zo typeerde woensdag mevrouw Angela van Rijn, begeleidster Activiteiten , tevens coördinator vrijwilligersinzet, de jaarlijkse Winterfair in zorgcentrum De Vliedberg in Ouddorp. Eilandelijke bedrijven en instellingen maakten hun opwachting met goed gevulde kraampjes die een vrolijke uitstraling gaven.

Door Jaap Ruizeveld

Niet alleen in de hal van het zorgcentrum, rondom receptie en restaurantdeel, ook buiten met een stand waarin oliebollen en vissoorten aan de man en vrouw werden gebracht. Dat alles op vrijwillige basis met het doel gelden te verkrijgen die besteed kunnen worden aan activiteiten voor de eigen bewoners. Met daarbij een specifieke inzet waarbij de omzet van de schilderijen wordt geschonken aan Kika. Genoeglijk schuifelden aspirant-kopers, waaronder Vliedberg-bewoners en ook familieleden en vrienden langs de kramen. En met een kopje koffie of thee op de tafeltjes was het goed toeven.

Enthousiast

Angela van Rijn vertelt enthousiast over de vele activiteiten die in De Vliedberg worden georganiseerd. Zij is dankbaar dat er ruim 220 vrijwilligers zijn geregistreerd. Met zo'n team is inzet op veel fronten mogelijk, zegt ze. In de begeleiding bij evenementen, in de bibliotheek, de zaalinrichting, bij het uitserveren en de hulp bij het eten. Een ruime diversiteit. Het is niet alleen leuk om dit alles voor de bewoners te kunnen doen, het geeft ook een stevige band met hen. Binnenkort staan er een High Tea en een Bruidsmodeshow op het programma. Succesvol is en blijft de bingo. Ook de Italiaanse hapjes-bijeenkomst scoorde goed.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!