NLGO zoekt vrijwilligers voor Natuurwerkdag

Artikel geplaatst op: 16-11-2017

OUDDORP - Mensen die zin hebben om lekker in de natuur aan de slag te gaan kunnen zaterdag 25 november hun hart ophalen. Dan is de Natuurwerkdag van de Natuur en Landschaps Vereniging Goeree-Overflakkee (NLGO). De activiteiten zijn in Ouddorp, in het natuurgebied De Enden aan de Oosterweg, eigendom van Natuurmonumenten. Dit is een nieuw natuurgebied wat tussen de buitenduinen en de Middelduinen ligt. Voorheen werden hier aardappelen en uien verbouwd. De bedoeling is zaterdag de opslag van de els te verwijderen. Er is veel werk te verrichten, iedereen die iets voor het behoud van de natuur­elementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn is welkom. Handgereedschap is aanwezig. De Natuurwerkdag start om 8.30 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur. De Enden zijn te bereiken via de provinciale weg rich­ting Ouddorp, afslag "Stranden", dan de Oosterweg uitrijden tot het grote parkeerterrein bij het strand. Kijk voor meer informatie op www.nlgo.nl, of neem contact op met Kees van t Zelfde 485566 of Cees Appel 681105.

.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!