NLGO zoekt vrijwilligers voor Natuurwerkdag

Artikel geplaatst op: 16-11-2017

OUDDORP - Mensen die zin hebben om lekker in de natuur aan de slag te gaan kunnen zaterdag 25 november hun hart ophalen. Dan is de Natuurwerkdag van de Natuur en Landschaps Vereniging Goeree-Overflakkee (NLGO). De activiteiten zijn in Ouddorp, in het natuurgebied De Enden aan de Oosterweg, eigendom van Natuurmonumenten. Dit is een nieuw natuurgebied wat tussen de buitenduinen en de Middelduinen ligt. Voorheen werden hier aardappelen en uien verbouwd. De bedoeling is zaterdag de opslag van de els te verwijderen. Er is veel werk te verrichten, iedereen die iets voor het behoud van de natuur­elementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn is welkom. Handgereedschap is aanwezig. De Natuurwerkdag start om 8.30 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur. De Enden zijn te bereiken via de provinciale weg rich­ting Ouddorp, afslag "Stranden", dan de Oosterweg uitrijden tot het grote parkeerterrein bij het strand. Kijk voor meer informatie op www.nlgo.nl, of neem contact op met Kees van t Zelfde 485566 of Cees Appel 681105.

.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!