Kunstenmakers in de prijzen

Artikel geplaatst op: 9-11-2017

MIDDELHARNIS - De kunstenaars van atelier Kunstenmaker.nl in Middelharnis zijn in de prijzen gevallen bij het laatste Kunstpodium in Willemstad. Ezra van Dijke, Andreia Kraaijenbrink en Annemiek Vlaspoel waren tot hun verassing genomineerd door de jury tijdens dit kunstfestival dat jaarlijks wordt georganiseerd voor kunstenaars met een beperking. De jury van de culturele raad van Willemstad vond de schilderijen en objecten dusdanig imposant dat de kunstenaars een prijzenpakket mee naar huis mochten nemen na de laatste expositiedag. Dit was tevens de laatste keer dat dit kunstpodium georganiseerd werd want na 15 jaar stopt de organisatie er mee.

Jaap Reedijk, de kunstenaar achter het atelier Kunstenmaker heeft besloten dat deze expositie een vervolg moet gaan krijgen en gaat de mogelijkheden verder onderzoeken om het op Goeree-Overflakkee te gaan organiseren.Atelier Kunstenmaker is gevestigd in het pand van GoedvoorGoed in Middelharnis en zal samen met de organisatie achter deze stichting de plannen gaan uitwerken. In het verleden namen vele atelier uit geheel Nederland deel aan deze expositie en men wil dit graag weer nieuw leven in blazen. De eerste enthousiaste stap is intussen gezet en dan ook nog eens drie prijswinnaars uit het eigen atelier in de schijnwerpers is natuurlijk een mooi begin.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!