SGP Tweede Kamerlid Van der Staaij in Ooltgensplaat

Artikel geplaatst op: 6-11-2017

OOLTGENSPLAAT - Op vrijdag 10 november zal de fractieleider van de SGP, mr. C.G. van der Staaij, spreken in Ooltgensplaat. Deze interactieve openbare avond zal in het teken staan van actuele politiek. Niet alleen in de Den Haag, maar ook op Goeree-Overflakkee.

De bijdrage van Tweede Kamerlid Van der Staaij zal voor een groot deel in het teken staan van de achterliggende kabinetsformatie en het aantreden van een nieuwe regering. Wat betekenen nu deze plannen voor de begroting en in de praktijk van alledag? Daarnaast zal er een impressie gegeven worden over ontwikkelingen op Goeree-Overflakkee, maar waar de landelijke overheid ook – soms letterlijk – een duit in het zakje moet doen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de aanpak van de N59 en de getijdencentrale. Ook is er gelegenheid om te spreken over initiatieven van het 'Smart Water'-concept en 'Paulina.nu'. Naast het Tweede Kamerlid, zullen ook leden van de SGP-fractie van Goeree-Overflakkee aanwezig zijn om uw vragen te behandelen.

De Oostflakkeese afdeling van de SGP nodigt iedereen uit om aanwezig te zijn in 'Het Centrum', Weesmolenstraat 12 te Ooltgensplaat. Inloop vanaf 19.30 uur. Officiële start van de bijeenkomst om 20.00 uur.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!