Record opbrengst kinderkledingbeurs Dirksland

Artikel geplaatst op: 30-10-2017

DIRKSLAND - De druk bezochte tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs welke in de eerste week van oktober werd georganiseerd door stichting kledingbeurs KLEINe P@RIJS in zorgcentrum Geldershof, heeft een record opbrengst opgeleverd. Een bedrag van maar liefst 2700 euro kon worden verdeeld onder de twee basisscholen in Dirksland. Beide scholen waren zeer verrast en hebben laten weten dat het een welkome aanvulling is op het krappe schoolbudget en het goed zal worden besteed. Behalve de scholen, inleveraars van de verkochte artikelen die 50% van de opbrengst hebben verdient en kopers die voor kleine prijsjes leuke kleding konden aanschaffen hebben er nog meer van deze verkoping geprofiteerd. Zo zijn er tal van goede doelen gesteund met de overgebleven artikelen die inleveraars niet retour wilden. Zoals de kledingbank van het CJG, woon-zorgboerderij den Ovenkeet, vluchtelingenkamp op Lesbos, Borneo en baby artikelen voor minima. Via deze weg willen wij een ieder bedanken die kleding ingeleverd en gekocht heeft en de vele vrijwilligers voor hun bijdrage aan deze succesvolle beurs.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!