Succesvolle Woon & Lifestyle beurs

Artikel geplaatst op: 30-10-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - Tieleman Keukens organiseerde afgelopen vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober. Dit jaar in een nieuw jasje en met maar liefst 34 partners. Het was een inspirerende woon&lifestyle beurs, een groot feest voor jong en oud met o.a. kookdemo's van o.a. Siemens, Bora en Atag (bakbar). Proeverijen van TeaTag, Digusti, enz.

Overal door de grote showroom van keukenspecialist Tieleman waren hapjes en drankjes, het was het een waar spektakel met voor ieder wat wils op het gebied van wonen & lifestyle als interieuradvies, vloeren, (nieuwbouw)woningen, hypotheken & verzekeringen, wijnen, rituals (by DA), verf & behang, woonaccessoires, wintersport, parfums, meubelen en uiteraard keukenadvies. Maar ook de nieuwste kleding, sieraden, scooters, auto's, Quookers en waterontharders waren te zien voor alle bezoekers.

Ook alle kinderen werden vermaakt in de bioscoop, in het Playstation centre en in de speelhoeken. De live muziek werd verzorgd door Els van de Wetering en het goede doel werd vertegenwoordigd door Kika. Het was een gezellige drukte in Middelharnis, ruim 2.000 beursbezoekers en keukenklanten uit heel Nederland en België wisselden elkaar deze dagen af.

In 9 jaar was dit de meest succesvolle editie van dé (vernieuwde) woon&lifestyle beurs van Goeree-Overflakkee. Volgend jaar zal de woon&lifestyle beurs gehouden worden op 26 en 27 oktober 2018!


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!