Gift voor Havenwerk van Koop de Goede Hoop

Artikel geplaatst op: 27-10-2017

MIDDELHARNIS - De afgelopen maanden heeft goede doelen winkel Koop de Goede Hoop gespaard voor de havenzending (SCFS), waarbij de familie Henrichs uit Dirksland nauw betrokken is. De verkoop liep zo goed dat een prachtig bedrag van 1500 euro kon worden overhandigd voor het werk in de Rotterdamse havens. De SCFS is wereldwijd actief om mensen aan boord van schepen op te zoeken, te bemoedigen en te voorzien van goede christelijke lectuur en DVDs.

Felix Henrichs, die de schepen bijna dagelijks bezoekt, is blij met de gift voor het havenwerk: "De tijd van kerst komt er weer aan en juist in deze tijd voelen mensen zich vaak eenzaam. Vooral als je op een schip moet zitten, ver weg van je gezin en zonder mogelijkheid samen met hen feest te vieren. Voor ons is het onvoorstelbaar om met kerst niet bij onze familie te kunnen zijn. Daarom hebben we ieder jaar de kerstpakketten actie, waarbij we veel pakketten naar de haven brengen. De gift van Koop de Goede Hoop is daartoe zeer welkom! Soms beginnen zeelui te huilen als ze een kerstcadeau ontvangen. Het is een unieke mogelijkheid om deze mensen te laten merken dat we echt om hen geven door de liefde van de Here Jezus uit te delen".

Familie Van Heiningen

Koop de Goede Hoop spaart tot eind dit jaar voor een nieuw doel: de familie Van Heiningen in Thailand. Zij werken voor de GZB en zijn met name actief in het stichten van nieuwe kerken, in nauwe samenwerking met de plaatselijke christenen. Wilt u meer weten over het werk van de familie Henrichs (havenzending) of Van Heiningen (GZB) dan bent u altijd welkom in de winkel. Uiteraard staat koffie, thee en wat lekkers klaar. U vindt Koop de Goede Hoop aan de Hobbemastraat 1 te Middelharnis. Ook kunt u de Facebook pagina van Koop de Goede Hoop bezoeken.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!