Bijzondere Tentoonstelling Eerste Flakkeese Vogelvereniging

Artikel geplaatst op: 27-10-2017

DIRKSLAND - De Eerste Flakkeese Vogelvereniging houdt van donderdag 9 november tot zaterdag 11 november een bijzondere tentoonstelling in het gebouw van de SVIK, Philipshoofjesweg 57A te Dirksland.

Veel vogelliefhebbers van de vereniging maar ook van andere verenigingen, kunnen hier hun gekweekte vogels laten zien.Na het inbrengen van de vogels op dinsdag, volgt woensdag de keuring van de vogels door erkende keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

U als bezoeker bent welkom op donderdag 11 november, na de opening, die 20.00 uur zal plaats vinden. Vrijdag is de tentoonstelling geopend van 13.00 uur tot 22.00 uur. Mocht u donderdag en vrijdag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen bent u zaterdag alsnog van harte welkom vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur.

Met een totaal van ongeveer 300 vogels belooft het een mooie show te worden. Behalve dat er een grote verscheidenheid aan vogels is, kunt u ook meedoen aan verschillende activiteiten waarmee mooie en leuke prijzen zijn te winnen. Ook aan een hapje en drankje zal het niet ontbreken tijdens de tentoonstelling.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!