Concert koor Apollo met Rozenburgs Dameskoor

Artikel geplaatst op: 27-10-2017

NIEUWE-TONGE – Het Rozenburgs Dameskoor is dit jaar uitgenodigd om op treden op het jaarconcert van gemengde zangvereniging Apollo. Iedereen is van harte welkom in Ons Dorpshuis op vrijdag 3 november om beiden koren te zien optreden. Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Het Rozenburgs Dameskoor begon als gelegenheidskoortje van de bond voor plattelandsvrouwen. In 1975 werd het officieel onder de naam Rozenburgs Dameskoor en het telt nu ongeveer 60 leden. Sinds 1991 zingen de dames onder de bezielende leiding van dirigent Eric van Dalum. Het repertoire is muziek van alle tijden en stijlen. De repetities zijn wekelijks in Muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg op woensdagmorgen van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Gemengde zangvereniging Apollo zingt onder leiding van Marlous Smit jr. en heeft een modern repertoire. Het koor heeft 35 leden. Het is een gezellige club die elke donderdagavond repeteert in Ons Dorpshuis. Bekende en minder bekende songs passeren de revue. Enkele bekende nummers worden door de twee koren samen gezonden onder leiding van Van Dalum met Smit aan de piano. De toegang is € 5,-.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!