Bouw De Hofburgh start tweede kwartaal 2018

Artikel geplaatst op: 24-10-2017

OUDDORP – Naast zorgcentrum De Vliedberg wordt bouwproject De Hofburgh gerealiseerd. Het project bestaat uit 21 appartementen, 2 penthouses en 17 levensloopbestendige woningen. Vorige week werden de contracten getekend, waardoor het bouwproject weer een stap dichterbij komt.

Er is veel belangstelling voor het project, tijdens de eerste verkoopdag stond er al voor aanvang een rij met belangstellenden. Inmiddels is er al voor veertig procent van de appartementen en woningen afspraken gemaakt. Het project wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf en vastgoedontwikkeling De Langen & Van den Berg. Het bouwbedrijf uit Bergambacht is enthousiast over de bouwmogelijkheden op het eiland. Destijds werd als eerste project op Goeree-Overflakkee de woningbouw aan de Molenkade in Stellendam gerealiseerd. Ook op andere locaties ziet men kansen. Zo is er bijvoorbeeld ingeschreven op de prijsvraag voor een ontwikkeling op de plek van het voormalige gemeentehuis van Goedereede.

De projectontwikkelaar wil een plek realiseren waar ouderen en jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Van den Berg wijst er op dat op de bouwlocatie een aantal bomen gehandhaafd wordt en dat er veel aandacht zal worden besteed aan groenvoorzieningen. Er wordt voor de kopers van de appartementen een verdiepte parkeergarage aangelegd en tussen een drietal hoekwoningen komt een sfeervol hoogwaardig hofje met bankjes als voorzieningen.

De oplevering van dit grootschalige project is in de loop van 2019. Kijk voor meer informatie op www.delangenvdberg.nl.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!