Jubilarissen bij Advendo

Artikel geplaatst op: 13-10-2017

OOLTGENSPLAAT - Eerder dit jaar werden bij Gemengd koor Advendo twee leden in het zonnetje gezet die maar liefst 50 jaar lid van de vereniging waren. Nu was het de beurt aan Nelie Kreeft-de Vos en Klazien van der Welle-Akershoek, die beiden 40 jaar lid zijn van de vereniging.

Afgelopen maandag 9 oktober werden beide jubilarissen toegesproken door de voorzitter en van een bloemetje en een oorkonde voorzien. Dat beiden de vereniging een warm hart toedragen mag duidelijk zijn. Zo is Nelie al jaren betrokken bij de fondswerving om de vereniging draaiende te houden en de contributie zo laag mogelijk te houden en was Klazien in het verleden werkzaam als secretaresse binnen de vereniging.Beiden zijn op de repetitieavonden vaste klanten en laten zeer weinig verstek gaan."Als u nu denkt dat de vereniging louter uit ouderen bestaat heeft u gelijk, maar nog altijd is de vereniging springlevend en is er een initiatief gestart om een jeugdkoor op te zetten", aldus het koorbestuur. De eerste voorbereidingen hiervoor zijn reeds getroffen. De diverse scholen in Ooltgensplaat zijn aangeschreven om te peilen of er belangstelling voor was. Belangstelling vanuit de Plaatse gemeenschap was er wel degelijk, zodat besloten is om met een pilot te starten en wel op maandag 23 oktober 2017 om 19.00 uur in MFC 't Centrum aan de Weesmolenstraat in Ooltgensplaat. Kinderen van buiten Ooltgensplaatzijn natuurlijk ook welkom. "Dus schroom niet en kom gerust op maandag om 19.00 uur naar de repetitieavonden".


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!